Hoi Groene Hobbyisten,
Een half jaar geleden heb ik besloten om een zadenrun te gaan doen en dat is gelukt. Je bent dan wel een ronde kwijt, maar dan heb je ook wat. Ben nu ook al een tijdje bezig om alle zaden eruit te krijgen.
De soorten:
http://en.seedfinder.eu/strain-info/.../Barneys_Farm/
G13 Haze heb ik ook weer terug gekruist.
Om het zaad te testen en ik heel benieuwd ben naar wat er precies uitkomt. Ga ik een verslagje bij houden met pics.
Zo is het begonnen. Voorkiemen, daarna in jiffy's, daarna in een P9 nu zittende in een 3,5 L pot.
Ik heb 10 keer G13Haze * Cheese staan en 3 G13. In dezelfde omstandigheden. De echte G13Haze is iets hoger en dat verbaasd me niets.
Later zal ik de moerplanten laten zien dan kunen jullie zien hoe verschillend deze 2 soorten zijn. De G13 grote bladeren, dicht op elkaar en de cheese die geheel open is en heel dun blad heeft. Deze laatste soort heeft me behoorlijk wat moeite gekost om goed te kunnen stekken en growen.
Later meer, opmerkingen, tips enzo... zijn van harte welkom, zo nu eerst een
Een half jaar geleden heb ik besloten om een zadenrun te gaan doen en dat is gelukt. Je bent dan wel een ronde kwijt, maar dan heb je ook wat. Ben nu ook al een tijdje bezig om alle zaden eruit te krijgen.
De soorten:
http://en.seedfinder.eu/strain-info/.../Barneys_Farm/
G13 Haze heb ik ook weer terug gekruist.
Om het zaad te testen en ik heel benieuwd ben naar wat er precies uitkomt. Ga ik een verslagje bij houden met pics.
Zo is het begonnen. Voorkiemen, daarna in jiffy's, daarna in een P9 nu zittende in een 3,5 L pot.
Ik heb 10 keer G13Haze * Cheese staan en 3 G13. In dezelfde omstandigheden. De echte G13Haze is iets hoger en dat verbaasd me niets.
Later zal ik de moerplanten laten zien dan kunen jullie zien hoe verschillend deze 2 soorten zijn. De G13 grote bladeren, dicht op elkaar en de cheese die geheel open is en heel dun blad heeft. Deze laatste soort heeft me behoorlijk wat moeite gekost om goed te kunnen stekken en growen.
Later meer, opmerkingen, tips enzo... zijn van harte welkom, zo nu eerst een
Comment