Re: rondje Blimburn seeds 5x
Update, Bloeiweek 8
Hallo beste mensen, gisteren heb ik de Mamba negra geoogst.
Zeer fijne plant om te knippen, weinig blad tussen de topjes, kwa geur is ze echt super zacht met een lichte koffie aroma. De budjes hangen ondersteboven in een geventileerde ruimte van 17-18 graden celsius.
Ook had ik nog een 1 super critical (Green House} van mijn broer overgenomen 7 weken terug, deze is hierbij ook geoogst, ik zal deze eventueel ook de volgende ronde terug telen.
De Guanabana en de Wombat moeten echter nog een weekje tot anderhalf weekje staan om goed af te rijpen.
Vanaf ik de 2 laatste planten oogst zal ik dit natuurlijk ook updaten met foto's!
Bedankt voor de reacties trouwens!
mamba negra 1).jpgmamba--negra2.jpgmamba negra no big leaves.jpgmamba negra topjes.jpg
super critical gh2.jpgsuper critical gh1.jpgsuper critical gh3.jpg
foto1:Mamba negra
foto2:Mamba negra
foto3:Mamba negra
foto4:Mamba negra
foto5:super critical
foto6:super critical
foto7:super critical
Nu nog even geduldig zijn, en dan proever tijd.
Grtz
Update, Bloeiweek 8
Hallo beste mensen, gisteren heb ik de Mamba negra geoogst.
Zeer fijne plant om te knippen, weinig blad tussen de topjes, kwa geur is ze echt super zacht met een lichte koffie aroma. De budjes hangen ondersteboven in een geventileerde ruimte van 17-18 graden celsius.
Ook had ik nog een 1 super critical (Green House} van mijn broer overgenomen 7 weken terug, deze is hierbij ook geoogst, ik zal deze eventueel ook de volgende ronde terug telen.
De Guanabana en de Wombat moeten echter nog een weekje tot anderhalf weekje staan om goed af te rijpen.
Vanaf ik de 2 laatste planten oogst zal ik dit natuurlijk ook updaten met foto's!
Bedankt voor de reacties trouwens!
mamba negra 1).jpgmamba--negra2.jpgmamba negra no big leaves.jpgmamba negra topjes.jpg
super critical gh2.jpgsuper critical gh1.jpgsuper critical gh3.jpg
foto1:Mamba negra
foto2:Mamba negra
foto3:Mamba negra
foto4:Mamba negra
foto5:super critical
foto6:super critical
foto7:super critical
Nu nog even geduldig zijn, en dan proever tijd.
Grtz
Comment