Hallo allemaal!
Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Robbert en ik woon in de omgeving Utrecht.
Ik rook al vele jaren cannabis/wiet en heb een half jaar geleden besloten om zelf te gaan kweken voor mijn hobby en uiteraard ook eigen gebruik.
Mijn besluit voor een eigen kweek bestaat uit 3 punten:
1: Voor mijn hobby. Groene vingers heb ik al deels door mijn werkervaring bij een hovenier. Ook vind ik de medische werking van cannabis en natuurlijk het kweken zelf van een wietplant erg interessant.
2:Het viel mij op dat de kwaliteit wiet die van een eigen kweek komt vaak veel beter/erg goed is en ontzettend lekker (dan moet het natuurlijk wel allemaal goed gaan).
3:Ik vind het prijskaartje van wiet in coffeeshops tegenwoordig erg hoog.
Dit is mijn tweede kweek, ik heb dus nog niet zoveel ervaring en ben wel gezegd een groentje in het vak.
Ik wil mijn tweede binnenkweek bijhouden en dit graag delen met jullie medegrowers. Ook hoop ik wat tips te krijgen van ervaren kwekers en natuurlijke alle andere. Ik wil graag nog meer kennis opdoen en leren over het kweken dus alle tips zijn welkom!
Mijn kweek setup:
- T-NEON 2X36 WATT (over 1 week ontvang ik de T-NEON 2X75 WATT!)
- Hortimeter by Hortiline (temperatuur meter)
- Bat mix potgrond
- Terra Bloom en Terra Grow van Plagron
- Ventilator
- Over 1 week ontvang ik de volgende spullen: Kweektent Growlab GL 60 X 60 X 160 cm, luchtbevochtiger van de BCC, T-NEON 2X75 WATT, PK 13-14 van Plagron, Scrog net, hortihangers, Thermo & Hygro meter digitaal medium (Hortiline) en een computerventilatortje.
Mijn zaadjes voor de tweede kweek:
Cheese van Greenhouse
Omschrijving: Cheese van Greeenhouse is een heerlijke wiet met een kaasachtige smaak.
Prijs: 1e prijs indica Cup HTCC 2006.
Soort: Skunk-Kush cross, Indica.
Effect: Een langdurig dominant gevoel, opgewekt, lichamelijke stoned.
Percentages: THC: 18,5% CBD: 0,6% CBN: 0,35%
Nordle van CBD CREW (5.5% THC en 5.5 % CBD!!!).
Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Robbert en ik woon in de omgeving Utrecht.
Ik rook al vele jaren cannabis/wiet en heb een half jaar geleden besloten om zelf te gaan kweken voor mijn hobby en uiteraard ook eigen gebruik.
Mijn besluit voor een eigen kweek bestaat uit 3 punten:
1: Voor mijn hobby. Groene vingers heb ik al deels door mijn werkervaring bij een hovenier. Ook vind ik de medische werking van cannabis en natuurlijk het kweken zelf van een wietplant erg interessant.
2:Het viel mij op dat de kwaliteit wiet die van een eigen kweek komt vaak veel beter/erg goed is en ontzettend lekker (dan moet het natuurlijk wel allemaal goed gaan).
3:Ik vind het prijskaartje van wiet in coffeeshops tegenwoordig erg hoog.
Dit is mijn tweede kweek, ik heb dus nog niet zoveel ervaring en ben wel gezegd een groentje in het vak.
Ik wil mijn tweede binnenkweek bijhouden en dit graag delen met jullie medegrowers. Ook hoop ik wat tips te krijgen van ervaren kwekers en natuurlijke alle andere. Ik wil graag nog meer kennis opdoen en leren over het kweken dus alle tips zijn welkom!
Mijn kweek setup:
- T-NEON 2X36 WATT (over 1 week ontvang ik de T-NEON 2X75 WATT!)
- Hortimeter by Hortiline (temperatuur meter)
- Bat mix potgrond
- Terra Bloom en Terra Grow van Plagron
- Ventilator
- Over 1 week ontvang ik de volgende spullen: Kweektent Growlab GL 60 X 60 X 160 cm, luchtbevochtiger van de BCC, T-NEON 2X75 WATT, PK 13-14 van Plagron, Scrog net, hortihangers, Thermo & Hygro meter digitaal medium (Hortiline) en een computerventilatortje.
Mijn zaadjes voor de tweede kweek:
Cheese van Greenhouse
Omschrijving: Cheese van Greeenhouse is een heerlijke wiet met een kaasachtige smaak.
Prijs: 1e prijs indica Cup HTCC 2006.
Soort: Skunk-Kush cross, Indica.
Effect: Een langdurig dominant gevoel, opgewekt, lichamelijke stoned.
Percentages: THC: 18,5% CBD: 0,6% CBN: 0,35%
Nordle van CBD CREW (5.5% THC en 5.5 % CBD!!!).
Comment