Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

groen licht

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    groen licht

    Korting op 420shop
    Hallo, kan iemand mij vertellen welke lampen goed zijn om in de donkerperiode iets te checken oid bij de plantjes. Ik weet dat groen licht hier geschikt voor is, maar is dat dan iedere groene lamp?

    zal zoiets hiervoor werken: http://www.alternate.nl/html/product...&l2=Caselights

    alvast bedankt

    #2
    Re: groen licht

    http://jointjedraaien.nl/wietforum/s...4604#post94604

    Comment


      #3
      Re: groen licht

      aaaight. thnx.. ik wist dat ik het ergens had gelezen, kon het niet vinden met de zoekfunctie. Beter doe ik dat met de groene lamp dan maar niet, en zeker niet met de lamp die ik bedoelde. wil ze op geen manier gaan stressen, Ik zit hier alleen nog al is thuis te wachten terwijl ik weg moet, maar het is dan nog geen licht periode, dus vandaar dat ik hierop kwam. maar het is niet zo byzonder belangrijk aangezien het water geven vanaf volgende week allemaal automatisch gaat.

      groeten michel

      Comment


        #4
        Re: groen licht

        Dutch Green Grow Lights verkoopt een 3 watt groene ledlamp (entree licht), waarmee je in de donkerperiode je planten kunt bekijken. Daarnaast verkoopt DGGL ook een 9 watt nachtlamp in het UV a en UV b spectrum, die het licht van de maan en de sterren imiteert. Deze kost ongeveer 90 euro.Er zijn dus opties om de ruimte in het donker te betreden.

        Comment

        Bezig...
        X