Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Waar krijg je spint van? En wat is het? Wat doe je er tegen???

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Waar krijg je spint van? En wat is het? Wat doe je er tegen???

    Korting op 420shop
    Waar krijg je spint van? En wat is het? Wat doe je er tegen?

    Wil iedereen alvast bedanken voor de reacties.

    Grtz Chappie
    Smoke weed every day!

    #2
    Re: Waar krijg je spint van? En wat is het? Wat doe je er tegen???

    Parasiet, breng je altijd mee van iemand die spint heeft. Ik heb het 1 keer kort gehad, kwam van ne maat die spint had op zijne bananenplant. Van zen eigen gaat ge dat ni krijgen. En ge sproeit ze weg met masai.

    Comment


      #3
      Re: Waar krijg je spint van? En wat is het? Wat doe je er tegen???

      Doorgaans sleep je die idd zelf mee naar binnen. Kasspintmijten komen op vele gastplanten voor dus je kan ze van vele plekken meegenomen hebben. Bekend fenomeen is dat men de spint mee neemt met stekken die aangetast zijn en die je ergens anders vandaan haalt en bij je eigen planten zet. Spint kan zich echter ook met behulp van de wind van plant naar plant verplaatsen. Zeker op warme dagen kunnen ze grote afstanden afleggen met behulp van hun spinsels.

      Door hun grote voortplantingscapaciteit kunnen ze in korte tijd enorm veel schade aanrichten. In binnenkweek en kasteelten is de kasspintmijt (Tetranychus urticae) de hoofdplaag. Bij buitenkweken kunnen ook andere Tetranychus7 dagenAmblyseius californicus en Phytoseiulus persimilis Andere natuurlijke vijanden zijn soorten roofwantsen van de geslachten Orius en Anthocoris, de galmug Therodiplosis persicae en het kevertje Stethorus punctillum.) Zodra de druk echter te hoog wordt, dan zal de biologie toch de hulp moeten inroepen van de chemie. (masai) Na 7 dagen de behandeling herhalen.

      Comment

      Bezig...
      X