Hallo mensen,
Ik heb een vraagje over het wel of niet gebruiken van mijn leidingwater/kraanwater bij het aanmaken van voeding.
Bij het controleren van de ph van mijn kraanwater kwam ik er achter dat deze tussen de 8,24 en 8,3 lag. In combinatie met toevoegingen (rhizotonic)
zorgt dat dus voor een knalhoge ph. (waarde van boven de 9)
Zie onderstaande tabel voor de samenstelling van mijn kraanwater :
Is het op basis van bovenstaande tabel uberhaupt verstandig om dit leidingwater te gebruiken voor het aan aanmaken van mijn voeding ?
Ik lees hardheid 11,5 , Chloride 100 etc etc. Het zegt me allemaal niet heel erg veel.
Op dit moment gebruik ik Natuurazijn om het geheel in PH naar beneden te brengen.
Das echter wel meer dan 2 of 3 druppeltjes.
Graag een advies.
Bij voorbaat dank voor de reactie(s)
grtz
Ik heb een vraagje over het wel of niet gebruiken van mijn leidingwater/kraanwater bij het aanmaken van voeding.
Bij het controleren van de ph van mijn kraanwater kwam ik er achter dat deze tussen de 8,24 en 8,3 lag. In combinatie met toevoegingen (rhizotonic)
zorgt dat dus voor een knalhoge ph. (waarde van boven de 9)
Zie onderstaande tabel voor de samenstelling van mijn kraanwater :
Is het op basis van bovenstaande tabel uberhaupt verstandig om dit leidingwater te gebruiken voor het aan aanmaken van mijn voeding ?
Ik lees hardheid 11,5 , Chloride 100 etc etc. Het zegt me allemaal niet heel erg veel.
Op dit moment gebruik ik Natuurazijn om het geheel in PH naar beneden te brengen.
Das echter wel meer dan 2 of 3 druppeltjes.
Graag een advies.
Bij voorbaat dank voor de reactie(s)
grtz
Comment