Ik heb mij laten vertellen dat de volgende manier het beste werkt:
- Pak een bord / schoteltje;
- Leg daar wat lagen keukenpapier in, die zo goed als doorweekt zijn (goed nat dus);
- Leg je zaadjes daarop;
- Leg er 1 laagje keukenpapier over, deze maak je een beetje vochtig (dus niet zoals de onderste lagen)
- Je pakt wat van dat doorzichtige folie, spant dat strak over het geheel heen, en prikt er wat gaatjes in.
Dit bewaar je op 'n warme, donkere plek.
- Pak een bord / schoteltje;
- Leg daar wat lagen keukenpapier in, die zo goed als doorweekt zijn (goed nat dus);
- Leg je zaadjes daarop;
- Leg er 1 laagje keukenpapier over, deze maak je een beetje vochtig (dus niet zoals de onderste lagen)
- Je pakt wat van dat doorzichtige folie, spant dat strak over het geheel heen, en prikt er wat gaatjes in.
Dit bewaar je op 'n warme, donkere plek.
Comment