Beste JD-ers,
Ik heb ontzettend prettige ervaringen met het drogen door een droogmachine. Ik lees hier een boel over het drogen, en curen van je wietje. Bij mij kunnen dingen niet snel genoeg gaan. En soms lever je dan wat in, voornamelijk de hoeveelheid oogst. Dit jaar speelde het weer in mijn (ongeduldige) voordeel; alles mocht eerder omgehakt worden door toprot. Goed, iets minder oogst dus. Wat ik wel belangrijk vind, is de smaak. Veel mensen opperen dat de smaak ten onder gaat als je snel droogt. Ook veel mensen vertellen op dit forum dat coffeeshops hun wiet te snel drogen. Maar ik vind de meeste coffeeshopwiet erg lekker smaken! Dat kan komen door mijn - in sommige optieken - lage standaarden, maar dat kan ook komen omdat er eigenlijk niets mis is met 'te snel' gedroogde wiet. Want wat is snel?
Ik lees verschillende tips over het drogen, de een zegt dat het beste is op 20 graden C, de ander noemt 25 of 30 als ideaal.
Nu heb ik zelf een gelijksoortig apparaat als dit
Ik heb ontzettend prettige ervaringen met het drogen door een droogmachine. Ik lees hier een boel over het drogen, en curen van je wietje. Bij mij kunnen dingen niet snel genoeg gaan. En soms lever je dan wat in, voornamelijk de hoeveelheid oogst. Dit jaar speelde het weer in mijn (ongeduldige) voordeel; alles mocht eerder omgehakt worden door toprot. Goed, iets minder oogst dus. Wat ik wel belangrijk vind, is de smaak. Veel mensen opperen dat de smaak ten onder gaat als je snel droogt. Ook veel mensen vertellen op dit forum dat coffeeshops hun wiet te snel drogen. Maar ik vind de meeste coffeeshopwiet erg lekker smaken! Dat kan komen door mijn - in sommige optieken - lage standaarden, maar dat kan ook komen omdat er eigenlijk niets mis is met 'te snel' gedroogde wiet. Want wat is snel?
Ik lees verschillende tips over het drogen, de een zegt dat het beste is op 20 graden C, de ander noemt 25 of 30 als ideaal.
Nu heb ik zelf een gelijksoortig apparaat als dit
Comment