Die zijn er wel erg happy ut, geeft altijd een mooi sereen beeld als ze zich top voelen
Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Brandnetel's eerste guerilla kweek
Collapse
X
-
**Newsflash**
Nou, de kogel is door de kerk en de Critical hangt te drogen. Eigenlijk een weekje te vroeg, maar de stamrot ging wat sneller dan ik verwachtte en daarbij ook een klein stukje toprot ontdekt, dus de bijl erin. Cloudy trichomen en hier en daar een amber. De takken hangen nu te drogen bij 20c 50 %. Ideaal.
De Swiss Cheese stek begint ook al flink wat amber te vertonen. Het is een klein plantje gebleven, maar ik hoop dat de grammetjes die eraf komen, kwalitatief goed gaan zijn. Dan ben ik al tevreden. Alle kleine beetjes helpen. Ik laat haar voorlopig nog even staan. Het Caramel nakomertje lijkt wel een esdoorn, zo met dat paarse blad. Die heeft zeker nog wel een tijdje nodig. Ik ben benieuwd wanneer die tegen haar einde gaat lopen. Cheerio.
Attached Files- IMG_20201027_104935.jpg (73,0 KB, 213 views)
- IMG_20201027_105040.jpg (84,4 KB, 208 views)
- IMG_20201027_105007.jpg (89,7 KB, 207 views)
- IMG_20201027_105123.jpg (79,3 KB, 202 views)
- IMG_20201027_105341.jpg (90,3 KB, 208 views)
- IMG_20201027_105411.jpg (83,9 KB, 204 views)
- IMG_20201027_105315.jpg (67,1 KB, 204 views)
- IMG_20201027_105817.jpg (38,2 KB, 207 views)
- IMG_20201027_115043.jpg (172,0 KB, 207 views)
Last edited by Brandnetel; 27 October 2020, 12:22.
- Likes 2
Comment
-
**Newsflash**
Zo te zien ben ik de laatste overgebleven guerilla. Het voelt dan ook als een eer om de afsluiter van 2020 te zijn. Al met al is 2020 voor mij totnutoe een goed wiet jaar geweest.
De rest heeft al geoogst of is nog bezig. Maar mijn buitenplanten zijn allemaal nog intact en zitten volop grote knoppen. De aankomende week met zon en minder regen zal hopelijk wonderen gaan verrichten voor de resterende swiss cheese en caramels....
De critical zit in potten. Vier kleintjes en een grote weckpot. Ik zal het eens wegen wanneer ze de juiste lv hebben. Ze heeft nu een week gedroogd bij 20C en lv 55 en zit sinds een paar dagen in den pot. Ze ruikt lekker fris. Er is dus weer verse aanvoer
De volgende die omgaat is de Swiss Cheese stek. Lekker veel cloudy en amber. Daar gaan ook wel een paar grammen vanaf komen. Deze ruikt echt naar wiet, zo'n echte wiet lucht.
De Caramel was weer eens omgewaaid en de stam was gespleten als een bamboestengel. Flux gerepareerd met stok en ductape. Fingers crossed. Ze ruikt al wel echt lekker zoet.
Gezien de goede weersvoorspelling heb ik er weer sin an de komende dagen!!
Last edited by Brandnetel; 1 November 2020, 17:12.
- Likes 1
Comment
-
Last edited by Brandnetel; 6 November 2020, 20:51.
- Likes 3
Comment
-
Prachtige kweek Brandnetel, petje af.
Goede november voor onze fotoperiodieke vriendinnen, ik wens je nog wat mooie zonnige weken toe en dat ze er dan maar net zo mooi bij mogen staan als nu, maar iets rijper.
Succes die laatste loodjes!
Comment
-
Waarschijnlijk is de wiet zo sterk geweest dat Brandnetel out is gegaan tijdens het oogsten en in de brandnetels is beland...
Comment
Comment