Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
hallo mensen, hier dan zoals beloofd een paar foto's van het resultaat (van het hasj maken).
De zeef is dus net iets te grof, dus er komen ook stampertjes mee. Maar die zijn er gelukkig vrij makkelijk uit te halen.
Op de ene foto zie je de verzamelde kristallen die ik uit de opvangbak heb gehaald. Op de andere een balletje hasj.
De kristallen heb ik in aluminiumfolie gedaan en stevig vastgeplakt met plakband. Dat weer in nat krantenpapier gewikkeld, en het pakketje zo'n 10 minuten in mijn tosti-ijzer verhit. Daarna het pakketje met een fles platgerold (met heel mijn gewicht erop). Vervolgens het pakketje uitgepakt, en de aluminiumfolie ervanaf gepeld. Daarna de hasj met een aansteker voorzichtig verwarmd en er zo een balletje van gemaakt.
Ik kan jullie vertellen: ik heb twee kruimeltjes in een pijpje gedaan, even tien seconden in mijn longen gehouden, en was de rest van de avond knetterstoned. Het was dan wel vrijdagavond, maar ik hoefde de deur niet meer uit!
Die hasj smaakt heel lekker, zoet en zacht. Heel anders dan hasj uit de shop.
De wiet is ook niet verkeerd, maar het is jammer dat hij nog niet helemaal rijp was (ik heb het vroegtijdig geoogst door de toprot). Dus het smaakt niet zo zoet als ik gehoopt had. Geen typische haze-smaak. Maar je wordt er wel heel relaxed high van.
De hasj was ook nog lekkerder geweest als de wiet wat rijper was geweest. En ook meer qua heoveelheid natuurlijk. Maar je hoort me niet klagen hoor.
Comment