Ha members!
Iedere dag gaan er honderden mensen naar de coffeeshop - maar een groot deel van (vooral jongere) 'coffeeshopklanten' weten eigenlijk niet wat ze kopen, of wat de kwaliteit van hun wiet of hasj is. Daar wilde ik wat aan doen, en daarom heb ik een site gemaakt waarop de menu's van coffeeshops kunnen worden beoordeeld. Liever zou ik ook inzichtelijk maken wat er precies in de wiet of hasj zit, maar dit wisselt enorm en is haast niet bij te houden. Coffeeshops kunnen in theorie zo 20euro per gram vragen voor troep.
Om de kwaliteit toch inzichtelijk te krijgen en jongere, minder ervaren smokers te helpen moet mijn website, GetSmokin.nl, het nu hebben van de community zelf, in de vorm van ratings en reviews.
Momenteel heb ik alleen mezelf als referentie en zou ik graag extra feedback willen op de site, de manier waarop het werkt en mogelijke nieuwe functies die jullie (of mensen met minder ervaring) kunnen helpen. Als je even tijd hebt om ernaar te kijken stel ik feedback (ook negatief) zeer op prijs, bedankt!
Iedere dag gaan er honderden mensen naar de coffeeshop - maar een groot deel van (vooral jongere) 'coffeeshopklanten' weten eigenlijk niet wat ze kopen, of wat de kwaliteit van hun wiet of hasj is. Daar wilde ik wat aan doen, en daarom heb ik een site gemaakt waarop de menu's van coffeeshops kunnen worden beoordeeld. Liever zou ik ook inzichtelijk maken wat er precies in de wiet of hasj zit, maar dit wisselt enorm en is haast niet bij te houden. Coffeeshops kunnen in theorie zo 20euro per gram vragen voor troep.
Om de kwaliteit toch inzichtelijk te krijgen en jongere, minder ervaren smokers te helpen moet mijn website, GetSmokin.nl, het nu hebben van de community zelf, in de vorm van ratings en reviews.
Momenteel heb ik alleen mezelf als referentie en zou ik graag extra feedback willen op de site, de manier waarop het werkt en mogelijke nieuwe functies die jullie (of mensen met minder ervaring) kunnen helpen. Als je even tijd hebt om ernaar te kijken stel ik feedback (ook negatief) zeer op prijs, bedankt!
Comment