Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Mogen alle levende wezens in dit heelal gelukkig zijn!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Mogen alle levende wezens in dit heelal gelukkig zijn!

    Korting op 420shop
    Deepwater HorizonIeders leven is kwetsbaar
    Maar ook werd weer eens duidelijk hoe kwetsbaar ieders leven is toen we begin december van het vorig jaar op de hoogte werden gebracht van het tragische verkeersongeluk in Peru, waarbij onder hen die het leven verloren ook Karel van Huffelen was, terwijl Caroline zwaar gewond was, maar gelukkig herstellende is. In vele kranten, tijdschriften en websites is hieraan uitgebreid aandacht besteed. De as van Karel werd uitgestrooid over het Titicaca-meer, Aramu Muru Doorway en Machu Picchu. Mirthe, de dochter van Karel, ontving een deel van de as. In Op HodenpijlDramatisch begin van 2011: Japan

    Nucleaire ramp

    kamiKernenergiediscussie weer opgelaaid
    Silent Snow Silent Snow was zondag 27 maart in Den Haag. Binnenkort is de film in de bioscoop te zien.

    Alternatieve energie al lang mogelijk

    Al decennia worden alternatieve mogelijkheden om schone en goedkope energie op te wekken verzwegen of bespot, gezien de enorme belangen die de olie-, gas- en kolenindustrie hebben. Tegelijkertijd wordt de indruk gewekt dat er wereldwijd een tekort aan olie dreigt, waardoor er steeds weer met de energieprijzen gemanipuleerd kan worden. Het is echter een klein aantal steenrijke energiebaronnen, gelieerd aan de grote banken en aan de industrie, dat de energiemarkt bepaalt en manipuleert en vaak een grote invloed uitoefent op overheden.
    Hoewel wind, zon en water als bronnen van energie tijdelijk een oplossing bieden, zijn er al lang andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld kernfusievrije energielichtJoule Unlimited bezig om uit zonlicht en water biogas als brandstof (via verwerking van voedsel, waarvoor duizenden hectaren bos gekapt moeten worden) krijgt steeds meer kritiek. De toename van het aantal windmolenparken blijkt ook al talloze problemen op te leveren. Immers, het waait niet altijd, er is een storende geluidsoverlast en de hoge windmolens zijn vaak een vloek in het nog spaarzame harmonieuze landschap.

    Van veel groter belang of we wel of niet moeten doorgaan met kernenergie en het exploiteren van fossiele brandstoffen, is te onderzoeken wie degenen zijn die in de olie-, gas- kolen- en kernenergiebedrijven aan de touwtjes trekken en wie de financiers van deze uiterst dure en milieuvernietigende projecten zijn. Welke politici durven dit te onderzoeken?
    Het betekent ook onderzoek naar een bedrijf als General Electric, dat de reactoren in Fukushima heeft gebouwd, en via de media (vooral via NBC) steeds weer herhaalt dat kernenergie veilig is, terwijl het zelf een groot aandelenpakket in NBC heeft. Onderzoek ook naar de bedragen die bedrijven doneren aan de verkiezingscampagnes van Amerikaanse presidenten, welke invloed dit heeft op de Amerikaanse regering en wie de belangrijkste adviseurs van de presidenten zijn. Zo onderhoudt bijvoorbeeld Jeffrey Immelt, de ceo van General Electric, een vriendschappelijke relatie met president Obama en adviseert hem op het gebied van energieaangelegenheden. De burger mag niet langer worden afgescheept met vage verhalen, desinformatie en grove leugens. Het is de hoogste tijd dat iedereen weet hoe de kernenergiesector, waar honderden miljarden in omgaan, in elkaar zit, welke rol er wordt gespeeld door bedrijven als General Electric, Westinghouse (dat van de 440 kerncentrales op de hele wereld er meer dan de helft gebouwd heeft en in 1995 het mediabedrijf CBS Broadcasting Inc. kocht), Hitachi Corporation, Toshiba en British Nucleair Fuels Limited (BNFL), een naamloze vennootschap, waarvan de Britse regering grootaandeelhouder is. En vooral ook welke dwarsverbindingen er onderling zijn en waar overal ter wereld radioactief afval wordt geloosd. Zo zou Sellafield, dat relaties onderhoudt met BNFL, radioactief afval hebben geloosd in de Ierse zee.

    Dramatisch punt in onze evolutie

    http://www.youtube.com/watch?v=hG87v...embedded#at=72Er is ook veel goedheid en genegenheid

    Ondanks de rampzalige gebeurtenissen begin dit jaar, mogen we nimmer vergeten dat er ook talloze mensen zijn die elkaar in moeilijke omstandigheden steunen, die behulpzaam zijn bij natuurrampen, die eenzame mensen opzoeken en in stilte hun diensten aanbieden, die opkomen voor dieren en planten, voor de sacraliteit van de schepping, die huis, geld en goederen ter beschikking stellen om het lijden te verzachten. Goed nieuws krijgt niet veel aandacht in de mainstreammedia. Maar er is ook veel goedheid en genegenheid die steeds weer door laarzen der duisternis vertrapt lijken te worden, die evenwel als bloemen van liefde zullen blijven opbloeien.

    Meerdere planeten bewoond?

    starwars-project.multiversumVedaDe Belfort-group

    KnackKnack http://belfort-group.blogspot.com) en van onze werkgroep WijWordenWakker (www.wijwordenwakker.orgInside WikiLeaks).Het huis op de rots gebouwd.) Roosevelt kon zijn uitspraak doen omdat hij het plan van de machtselite kende. Enerzijds leed hij hieronder, anderzijds diende hij dit plan, zoals meerdere Amerikaanse presidenten dit deden, waarmee ze verraad pleegden aan hun volk.

    Geweld roept geweld op

    coalition of willingGebruik van verarmd uranium?

    Dat Odyssey Dawn kan groeien tot een oorlog tussen een aantal landen, wordt met de dag duidelijker. Het zaad voor een langdurige strijd, gevoed door haat en wraak, wordt gezaaid. Odyssey Dawn www.globalresearch.org Odyssee Dawn niet zonder gevolgen
    Odyssee Dawn lijkt grote gevolgen te gaan krijgen. Wie trouwens enigszins op de hoogte is van de OdysseeOdyssee Dawn Zaaien en oogsten

    Olie in de lamp van het lichaam: mededogen

    Het huis op de rots gebouwdDivina Commedia De vijand in onszelf

    In deze buitengewoon kritieke maar ook spannende tijd hebben we een unieke kans om ons via een bewustwordingsproces voorgoed te bevrijden van het wiel van geboorte en dood, in het Sanskriet samsaraahimsa) bestaat uit de kracht van de geest, uit inzicht, bewustzijn, mededogen, volharding, vergeving, edele vriendschap. De kracht van de liefde is in de menselijke evolutie nog nimmer op collectieve schaal aangewend en wordt over het algemeen ook niet in opvoeding of onderwijs geleerd.

    Hoewel de tijd dringt, is het van belang niet in een spanningsveld te komen waarin we geweld plegen jegens onszelf en daardoor momenten van reflectie missen. Uiteindelijk kan ons handelen alleen maar slagen als we niet gehecht zijn aan de resultaten ervan. Bewustzijn als kosmische kracht kan pas door ons heen werken als we ons niet afgescheiden van het leven opstellen. De Bhagavad Gita Klokkenluiders beschermd

    Niemand kan meer ontkennen dat er veel gaande is op onze planeet. De tijd dat klokkenluiders aan scherpe kritiek onderhevig waren of in sommige gevallen spottend als doemdenkers of aanhangers van de samenzweringstheorie werden afgeschilderd, lijkt zo goed als voorbij. Het mechanisme van ontkenning, spot, uitstoting of zelfs bedreiging als methode om klokkenluiders monddood te maken, wordt in toenemende mate door tallozen herkend en bekritiseerd. In de Tweede Kamer is zelfs een beweging op gang gekomen om klokkenluiders juridische bescherming te bieden. Dit zal voorlopig nog wel niet voor alle klokkenluiders gelden. Maar we zien ook dat zij die al in een vroeg stadium signaleerden dat 9/11 niet geweest is wat de Amerikaanse regering ons wil doen geloven, meer en meer serieus worden genomen en dat hun vaak gedetailleerde onderzoekingen zelfs bestudeerd worden. Meer dan 60% van de Amerikaanse burgers is inmiddels van mening dat de regering niet de waarheid heeft verteld over 9/11.

    Grote kosmische veranderingen

    innerlijkeBig brothers laatste stuiptrekkingen?

    Andere levenshouding noodzakelijk

    Wereldwijde chaos

    Tijd van voorbereiding

    2012 niet het einde van de werelHet uur van de waarheid

    Global Seed Vault, ook wel Doomsday-vault channelsDe matrix verbroken

    Niets is meer zeker

    Burj Khalifa Mondiaal wakker worden

    1984 is.

    Het goud van de geest
    WWW. Worden Wij Wakker?tanhaAls het millenium begint dat na dit millenium komt
    zullen op alle plekken ter aarde Babylonische torens verrijzen.
    Het zal als Rome en Byzantium zijn.
    De velden zullen leegstaan.
    Er zal geen wet zijn, behalve die van zichzelf en van de eigen groep.

    De barbaren zullen in de stad zijn.
    Er zal niet meer genoeg brood voor iedereen zijn
    en de spelen zullen de mens niet meer tevredenstellen.
    En dan zullen de mensen zonder uitzicht op morgen overal brandstichten.

    Johannes van Jerusalem (1042-1119)


    bron: www.marcelmessing.nl
    http://www.thcfarmer.com/forums/search.php?searchid=3180598&photoplog_searchinfo=1

    #2
    Re: Mogen alle levende wezens in dit heelal gelukkig zijn!

    Bangpraterij is van alle tijden.

    De hemel zit vol vergeten goden, die ooit zo belangrijk leken. Galerijen vol versteende grootheden, omdat niemand meer voor ze bid.

    De bijbel staat net als de Popol Vu, de Edda en de rest vol dood en verderf om de burgerij bang te maken, zodat de elite de macht heeft.

    Laten we nog wat ongelovigen offeren. Stenigen, hart uitsnijden, onthoofden; Ja dat is wat de goden willen. Bloed en geil.

    We gelooft wordt zalig, of mag 60 maagden neuken. Er staat alleen niet niet bij of het mannen, vrouwen of geiten zijn.

    Als je de aarde een plezier wil doen, roei dan de mensheid uit. Niet dat er dan minder dood en verderf is, maar er is niemand meer om er over te zeuren.
    Dat scheelt pas echt.

    Alaaf, HJM
    http://www.youtube.com/watch?v=zCvSc2b8CWc

    Comment


      #3
      Re: Mogen alle levende wezens in dit heelal gelukkig zijn!

      Klinkt als of je weinig hoop hebt in 't leven gezien je reacties, geluk er mee HJM & sterkte.
      http://www.thcfarmer.com/forums/search.php?searchid=3180598&photoplog_searchinfo=1

      Comment


        #4
        Re: Mogen alle levende wezens in dit heelal gelukkig zijn!

        Ik heb geen sterkte nodig, met mij gaat bijzonder goed.

        En dat helemaal zonder te bidden. Gewoon door noeste arbeid en gezond verstand. (al wordt het laatste nogal eens betwist)

        En dat geluk wens ik jou ook toe.

        Grtz, HJM
        http://www.youtube.com/watch?v=zCvSc2b8CWc

        Comment


          #5
          Re: Mogen alle levende wezens in dit heelal gelukkig zijn!

          Bedankt want geluk is nooit weg,
          http://www.thcfarmer.com/forums/search.php?searchid=3180598&photoplog_searchinfo=1

          Comment


            #6
            Re: Mogen alle levende wezens in dit heelal gelukkig zijn!

            wat is het "Hertz-getal van de aarde" ?

            Er gaat veel veranderen, want er verandert altijd veel. We krijgen het wat harder in ons gezicht gedrukt nu, want je kan nog geen scheet laten of het wordt al ergens opgepikt en gepubliceerd. Meer criminaliteit ? neenee, meer nieuws !
            Zoals de gebeurtenissen rond de "krediet"crisis hebben laten zien is de mens hardstikke goed in staat een mooie puinhoop te schoppen ten koste van anderen, daar hebben we geen kosmische timetrap voor nodig. Gaat dat veranderen .... nou dat zou wat zijn zeg !

            vergat ik toch wat : hartelijk dank voor je goeie wens, en moge jij zelf lang en in goede gezondheid leven
            Last edited by moreweed; 2 April 2011, 21:41.
            Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

            Comment

            Bezig...
            X