Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Meer dan 120 voordelen voor de gezondheid van cannabis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Meer dan 120 voordelen voor de gezondheid van cannabis

    Korting op 420shop
    Terwijl dit artikel niet gericht is op het recreatief gebruik van cannabis, spreekt het citaat van Terence McKenna direct over een heilig recht, waar in onze samenleving in toenemende mate wetten tegen worden ingesteld, namelijk de mogelijkheid om stoffen die vrij groeien op deze Aarde te kiezen en te gebruiken als ons medicijn.

    If the words "life, liberty and the pursuit of happiness" don't include the right to experiment with your own consciousness, then the Declaration of Independence isn't worth the hemp it was written on. Terence McKenna

    In een tijd waarin het bezit van een kruid als cannabis een vergrijp is dat kan worden bestraft met opsluiting, is het belangrijk voor ons om na te denken over hoe we op dit duistere moment in de tijd arriveerde. Kruiden werden ons tenslotte door God gegeven. Als je het woord natuur prefereert, het punt is hetzelfde, en het werd het beste door Bob Marley verwoord toen hij zei: "je kunt God niet vertellen dat het (cannabis) illegaal is".

    En toch zijn er instanties die God, en jouw en mij, vertellen dat het illegaal is, ondanks een groeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijsverzilveren van medicijnen onthuld die kunnen profiteren van deze opmerkelijke plant, en nieuwe onderzoeken worden op een wekelijkse basis toegevoegd.

    Gezien de overvloed aan onderzoek tot vaststelling van de kans op een legitieme medische rol van de plant in menselijke ziektepreventie en behandeling, beginnen de getijden te veranderen tegen de foutieve informatie aan het publiek over dit waardevolle kruid. Het lot van de praktijk van de traditionele kruidengeneeskunde zelf, en onze gezondheidsvrijheid als een geheel, hangen in veel opzichten af over de vraag of de farmaceutisch gedreven medische wereld, en het medicijn convictie afhankelijke geprivatiseerde gevangenis industrieel complex er in slaagt om de door media uitgesproken wurggreep op de MSM mening weten te handhaven.

    We hopen dat de positieve cannabis wetenschaphttp://zaplog.nl/zaplog/article/meer...d_van_cannabis


    zie je wel dat we recht hebben op onze medicijn plantje.


    m.v.g. vapo

    #2
    Re: Meer dan 120 voordelen voor de gezondheid van cannabis


    sweeet

    Comment

    Bezig...
    X