Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Na de Bitcoin komt de Potcoin!

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Na de Bitcoin komt de Potcoin!

    Korting op 420shop
    De legaliseringsgolf van cannabis in de VS heeft een enorme economische boom tot gevolg. Nu is er zelfs een PotCoin. Een virtueel betaalmiddel, net zoals zijn bekende broertje de bitcoin. Wietgeld dus. En geen bank meer nodig om legale cannabiszaken te doen!
    Wie zegt er nou dat je afgestompt raakt van blowen? Niet de mensen achter de eerste virtuele wietmunt in elk geval. De website www.potcoin.info staat inmiddels online het ‘mijnen’ is van start gegaan. Elke kweker of wiethandelaar kan dan zijn stash laten omzetten in PotCoins. Dat gaat net zoals bij de succesvolle bitcoin. Elf dagen gelden is de allereerste PotCoin gelanceerd.
    (lees meer)

    Bron: Rollingstoned.nl
    Last edited by Jointjedraaien; 26 June 2014, 23:03.
    sigpic

    #2
    Re: Na de Bitcoin komt de Potcoin!

    Een doorn in het oog van centrale banken en de Rothschilds, hebben ze geen vat op op dat soort 'geld'.

    Comment


      #3
      Re: Na de Bitcoin komt de Potcoin!

      Het zou leuk zijn als ze in de VS met deze potcoin in de coffeeshops kunnen betalen ;P

      Comment


        #4
        Een wijs man zei ooit: Als je iets niet kunt vinden over wiet kweken, dan wil je het blijkbaar niet graag genoeg weten.
        Rommeltopic. Buiten2016. Buiten2015. Buiten2014.

        Comment


          #5
          Re: Na de Bitcoin komt de Potcoin!

          Je hebt een punt LR2, waarom zou je als 'semi legale' cannabis ondernemer voor potcoins kiezen in plaats van bitcoin, litecoin of een van de vele andere.
          Maar Silk road en potcoin zijn niet echt hetzelfde. De FBI was Silk road trouwens al op het spoor voordat ze over gingen op tor.

          De coins springen als paddestoelen uit de grond. 420 coin is waarschijnlijk al in de maak. Leuk als je de eerste bent die de coins op de markt brengt natuurlijk.
          Concurrentie is alleen maar goed, we zullen zien welke coins succesvol zijn als ruilmiddel en welke vooral een succes waren voor diegene die ze in de wereld hebben geroepen.
          Veel gestelde vragen over het forum

          JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
          420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

          Comment


            #6
            Re: Na de Bitcoin komt de Potcoin!

            Vroeger was ons geld gebaseerd op goud. Niet dat goud zo'n nuttig metaal is, maar het is heel moeilijk te vinden. Zou stront moeilijk te vinden zijn, dan hadden ze stront gebruikt als waardemiddel.
            Voor bitcoins geldt hetzelfde: Het zijn oplossingen van puzzels die geen enkele waarde hebben; ze zijn alleen moeilijk te vinden. Leuk dat goud een concurrent krijgt, maar ik had liever dat geld was opgehangen aan iets dat werkelijk waarde heeft, zoals drugs.

            Ik had ook liever een waardemiddel gezien dat wat minder slecht is voor het milieu. Ooit gezien hoe je een landschap verwoest door goud te mijnen? Of hoeveel energie je nodig hebt om een bitcoin te mijnen? Waanzin.

            Maar goed: Even terug naar de werkelijkheid. Veel banken weigeren om te werken met wiethandelaren: Ze werken liever met cartels, wapenhandelaren, en makelaars. Coffeeshophouders en growshophouders hebben serieuze moeite om een bank te vinden die zaken met ze wil doen. Die zullen blij zijn met een andere, stabiele valuta. Dat geldt nog sterker in Amerika, waar wiethandelaren in New York en Colorado legaal zaken mogen doen binnen hun staat, maar hun centjes niet mogen storten bij een federale bank.

            Comment


              #7
              Re: Na de Bitcoin komt de Potcoin!

              Ik heb inmiddels al een leuk zakcentje verdient met dergelijke cryptocoins, maar ik denk niet dat een "PotCoin" nodig is voor cannabis gerelateerde inkopen te doen. Zoals JD al zei, kun je daar natuurlijk ook Bitcoin, Litecoin, Digitalcoin en weet ik het voor gebruiken. De naam hoeft niet cannabis gerelateerd te zijn voor dergelijke doelen. Bovendien ben ik van mening dat er nu gewoon teveel coins zijn en dagelijks gelanceerd worden.

              Daarnaast is er in het verleden al een coin geweest met een cannabis gerelateerde naam. Dit was een van de enige coins die de source code of de vereiste bestanden zodanig had aangepast waardoor de eigenaar enorm veel (andere) cryptocoins coin kon stelen van de PC's van de miners.
              [B][URL="https://420shop.nl"][COLOR=#008000][B]420Shop.NL: uw head- & seedshop!

              Comment


                #8
                Re: Na de Bitcoin komt de Potcoin!

                De naam op zich kan al hinderlijk zijn voor het gebruik. Wie bitcoins koopt is een "belegger", wie potcoins koopt is een "gebruiker" of een "dealer".

                Comment


                  #9
                  Re: Na de Bitcoin komt de Potcoin!

                  De setting alleen al is hilarisch. Toch is de boodschap wel duidelijk.

                  Veel gestelde vragen over het forum

                  JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
                  420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

                  Comment

                  Bezig...
                  X