Ik gebruik al jaren raw vloei om men joints te rollen.
Nu ben ik laatst begonnen met binnenstebuiten rollen omdat het qua smaak toch wel lekkerder is naar mijn mening.
Alleen vind ik het soms lastig om ze op deze manier goed te laten plakken.
Als ik aan de buitenzijde van mijn joint lik heb ik de indruk dat het speeksel niet door het voetje naar de plakrand geraakt.
Herkennen jullie dit probleem? Ligt het aan de vloei of de manier van rollen?
Welke vloei gebruiken jullie om binnenstebuiten te rollen?
Nu ben ik laatst begonnen met binnenstebuiten rollen omdat het qua smaak toch wel lekkerder is naar mijn mening.
Alleen vind ik het soms lastig om ze op deze manier goed te laten plakken.
Als ik aan de buitenzijde van mijn joint lik heb ik de indruk dat het speeksel niet door het voetje naar de plakrand geraakt.
Herkennen jullie dit probleem? Ligt het aan de vloei of de manier van rollen?
Welke vloei gebruiken jullie om binnenstebuiten te rollen?
Comment