Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Verschillende soorten Hasj
Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
-
Re: Verschillende soorten Hasj
Ketama
Ketama is een hasj afkomstig uit het rif gebergte uit marokko, het is een sativa soort die door de berbers (inwoners) geteeld en bewerkt worden. Het is niet zoon heel sterke hash alhoewel hier natuurlijk ook weer veel verschil in kwaliteit kan zitten prijd 3 euro de gram.
Comment
-
Re: Verschillende soorten Hasj
Ik had vroeger altijd Nepalhash van iemand die er elk jaar mee terug bracht na zijn reizen in nepal en india , persoonlijk vind ik dit de lekkerste hash die er is , en echte onbewerkte highest quality nepal . Maar persoonlijk vind ik marrokaanse hash van effect wel sterker , maar voor de lekkerste smaak is nepal the way to go
Comment
-
Re: Verschillende soorten Hasj
http://www.onlinepot.org/hash/guide2hash.htm is een site waar heel veel soorten ook beschreven worden .
Comment
-
Re: Verschillende soorten Hasj
Tempel is inderdaad een van de beste soorten , ook wel een van de duurste.
Vroeger had ik ook eens schimmel kashmir. Dat was een dun ,zacht , licht bruin latje met een aarde smaak en een lichte high ,maar als je het enkele dagen liet liggen kwam er een wit laagje over en dat gaf een trippy effect. Kwam uit Vlissingen, denk ik.Last edited by Heallyz; 22 August 2009, 00:48.
Comment
-
Re: Verschillende soorten Hasj
Oorspronkelijk geplaatst door thelos View Posthttp://www.onlinepot.org/hash/guide2hash.htm is een site waar heel veel soorten ook beschreven worden .
Comment
-
Re: Verschillende soorten Hasj
Oorspronkelijk geplaatst door Heallyz View PostTempel is inderdaad een van de beste soorten , ook wel een van de duurste.
Vroeger had ik ook eens schimmel kashmir. Dat was een dun ,zacht , licht bruin latje met een aarde smaak en een lichte high ,maar als je het enkele dagen liet liggen kwam er een wit laagje over en dat gaf een trippy effect. Kwam uit Vlissingen, denk ik.Last edited by Skafe; 26 October 2009, 21:47.
Comment
-
Comment