Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Hasj pers & methode
Collapse
X
-
Harde hasj vind ik maar niets, dan moet je steeds een mesje verhitten, om het te kunnen snijden.
Ik heb zelden hasj gehad waarbij het niet lukte, en als het al niet lukte was het ook zooi. Merkte ik er niks van.
Tsja ik heb meerdere keren een nieuwe pers kunnen kopen.
De tweede foto, zo eentje gebruik ik op dit moment.
En ik pers mijn hasj een week of 2. Soms zelfs langer.
Elke dag weer een beetje strakker draaien.
Vergeet niet om bakfolie ofzo aan de binnenkant van je pers te doen anders zou je nog wel eens problemen kunnen krijgen met het eruit halen van je hasj blokje.
Ligt ook weer aan de pers. Bij die van mij kan ik de blok eruit draaien door de dop onder eraf te schroeven en dan de pers (strakker) draaien zodat de piston naar onderen gaat.
Blokje valt vanzelf wel eruit.
De methode om hasj te maken kan op zoveel manieren. Als jij een zacht plakje wilt zou ik niet te hard/lang gaan persen.
- Likes 2
Comment
-
Wat hardere kruimige hasj vind ik juist wel lekker, (Super Polm, Zero Zero) dat kan je dan met een klein mesje goed fijne eraf schrapen waardoor je erg lekkere joints kan draaien waar niet elke keer dat je beweegt gloeiende hasj uit blijft vallen. met zulk spul kan je zelf pure hasj blunts draaien die goed trekken.
Plakkerige hasj zoals Afgaan zijn zeker lekker maar een stuk meer gedoe om daar een echt goede joint mee te draaien naar mijn mening. Of je moet er een sliert in doen natuurlijk maar hoe fijner de hasj deeltjes zijn hoe beter de smaak vind ik.
Comment
Comment