Een stap na het invriezen van bubblehasj is de kief terug raspen of zeven in kleine stukken.
Man is dat lastig. Eerst met een zeef geprobeerd dat gaat tot het stukje wat klein wordt. Dan is het stukken lastiger.
Ook een rasp geprobeerd. Wat lastig, grovere stukken en als het kleiner wordt kunnen mijn handschoenen nog beschadigd worden ook.
Al mijn materiaal in de vriezer gestopt.
De stukken die ik niet kleiner kreeg heb ik nu simpelweg op het bakpapier gelegd.
Kan er iemand mij nog hints geven om alles zo klein mogelijk te krijgen?
Man is dat lastig. Eerst met een zeef geprobeerd dat gaat tot het stukje wat klein wordt. Dan is het stukken lastiger.
Ook een rasp geprobeerd. Wat lastig, grovere stukken en als het kleiner wordt kunnen mijn handschoenen nog beschadigd worden ook.
Al mijn materiaal in de vriezer gestopt.
De stukken die ik niet kleiner kreeg heb ik nu simpelweg op het bakpapier gelegd.
Kan er iemand mij nog hints geven om alles zo klein mogelijk te krijgen?
Comment