Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
hee, ik had een vraagje over hasj chocomel, als je het aan het maken bent, kun je de hasj dan ruiken? (kortom begint je hele huis naar wiet te stinken?)
Bij mij was dit niet het geval, hasj ruikt pas echt wanneer het verbrand word.
hee, ik had een vraagje over hasj chocomel, als je het aan het maken bent, kun je de hasj dan ruiken? (kortom begint je hele huis naar wiet te stinken?)
ik lees dat iedereen melk warm maakt en dan hasj dan poeder enzo maar vind ik allemaal te moeilijk (ik hoor bij de luiere gebruiker). dit doe ik:
schenk een glas VOLLE chocomel warm het op in magentron tot je net je mond niet verbrand en gooi de hasj erin... goed roeren en voila: KLAAR omdat het smelt en oplost in de chocomel krijg je alle hasj al binnen en is het dus niet nodig om eerst wat op te warmen enzo... ik doe het zelf ook wel eens en t geeft hetzelfde effect
Maar zoals je zelf merkte, lukt gewoon boter bij melk gooien niet echt; je krijgt nooit een mooie binding van de boter aan de melk, vandaar de schifting...
Moet je eens proberen
- Boter smelten
- Stukjes chocola bijdoen (niet veel, is maar om je boter vloeibaarder te maken & makkelijker met de melk te binden)
- Melk
- cacaopoeder tot gewenst
- vanille suiker & een beetje kaneel
VOETNOOT: Dit alles gaat nog stukken vlotter (moet je niet zoveel roeren om aanbranden te voorkomen), in "au bain marie". Gewoon een grote pot met water laten opwarmen, en daar een kleinere pot in met je ingredienten!
Bij mij werkte het niet echt, had 2 koppen gedronken. Na 2 tot 2 en een half uur voelde ik heel wazig een beetje van die hasj melk. Voor mij geen 2e keer, dan rook ik het nog liever.
Ik heb dit ook maar eens geprobeerd . Een brokje afgaan van de fanta (maastricht - 5 €), hoeveelheid die ik in een redelijk dikke joint draai, in wat melk met boter. Wat cacao erbij en klaar. Echt overheerlijk. Ik heb zelfs mijn moeder overhaald om het te proeven en ze vond het niet slecht.
Ik vond het in ieder geval fantastisch lekker. Een uurtje later voelde ik me heel sloom en ben ik gewoon in de zetel gaan liggen met wat rustige muziek op de achtergrond en in een lekkere roes gevallen.
is iderdaad een leuk receptje. Mijn vrouw rookt geen can. maar in cake enzo wel. Is weer iets nieuw dat ik haar kanpresenteren. Tof alvast bedankt voor dit leuke ideetje
Hey hallo. laat die boter eruit , en neem alleen volle melk daar zit algenoeg vet in die de hasj nodig heeft om optelossen. Boter geeft vervelende nasmaak. althans vind ik.
Je kan beter roomboter gebruiken.
Roomboter moet minstens 82% vet bevatten, anders mag het geen roomboter genoemd worden.
Is dus vetter dan de boter die jij hebt gebruikt, dus de thc zal zich wat gemakkelijker/sneller hechten aan het vet.
Ik gebruik per kop 0,2 - 0,6 gr hash, afhankelijk van de sterkte van de hash en hoe sterk ik de melk wil maken.
Het lekkerste is om vrij sterke hash te gebruiken en daar minder van in je melk te doen.
Teveel hash in je melk is niet lekker.
Als je het hebt ingeschonken, kijk dan in je pan, soms zit er een hele vettige laag aan de zijkant van de pan, MET Thc.
Leave a comment: