filedata/fetch?id=1520475&d=1593521207&type=thumb
70 gram wietboter (93 gram sugarleaves per kilo Geklaarde boter gebruikt)
2 Rijpe bananen,
40 gram gekookte Walnoot,
90 gram Zeeuwse bloem
40 gram melk
6 eieren. Dooier en eiwit scheiden
Sap van halve citroen
en 130 gram suiker, origineel zit er 80 gram in, maar dat vind ik niet zoet genoeg
filedata/fetch?id=1520483&d=1593521513&type=thumb
filedata/fetch?id=1520478&d=1593521207&type=thumb
Wietboter boven een pannetje met kokend water laten smelten, kun je meteen de walnoten even koken.
Eenmaal gesmolten dan kan de bloem erbij. flink Geprakte banaan erbij, melk en de zes dooiers. Dit even apart zetten en het eiwit met citroen en suiker op kloppen tot die stijf is!
Dan een beetje van de eiwit bij de geprakte banaan met de rest en erin vouwen met lepel. Pas daarna de rest om het fluffie te houden.
filedata/fetch?id=1520477&d=1593521207&type=thumb
Ding om in te bakken insmeren met gewone boter en oven voorverwarmen op 150 graden met een bak water onderin de oven.
Uurtje bakken op 150 graden
filedata/fetch?id=1520480&d=1593521207&type=thumb
Restanten van de wietboter in wat chocolademelk gedaan voor tijdens het bakken.
filedata/fetch?id=1520476&d=1593521207&type=thumb
linkie van YouTube
filedata/fetch?id=1520484&d=1593521513&type=thumb
70 gram wietboter (93 gram sugarleaves per kilo Geklaarde boter gebruikt)
2 Rijpe bananen,
40 gram gekookte Walnoot,
90 gram Zeeuwse bloem
40 gram melk
6 eieren. Dooier en eiwit scheiden
Sap van halve citroen
en 130 gram suiker, origineel zit er 80 gram in, maar dat vind ik niet zoet genoeg
filedata/fetch?id=1520483&d=1593521513&type=thumb
filedata/fetch?id=1520478&d=1593521207&type=thumb
Wietboter boven een pannetje met kokend water laten smelten, kun je meteen de walnoten even koken.
Eenmaal gesmolten dan kan de bloem erbij. flink Geprakte banaan erbij, melk en de zes dooiers. Dit even apart zetten en het eiwit met citroen en suiker op kloppen tot die stijf is!
Dan een beetje van de eiwit bij de geprakte banaan met de rest en erin vouwen met lepel. Pas daarna de rest om het fluffie te houden.
filedata/fetch?id=1520477&d=1593521207&type=thumb
Ding om in te bakken insmeren met gewone boter en oven voorverwarmen op 150 graden met een bak water onderin de oven.
Uurtje bakken op 150 graden
filedata/fetch?id=1520480&d=1593521207&type=thumb
Restanten van de wietboter in wat chocolademelk gedaan voor tijdens het bakken.
filedata/fetch?id=1520476&d=1593521207&type=thumb
linkie van YouTube
filedata/fetch?id=1520484&d=1593521513&type=thumb
Comment