- 250 gram suiker
- 60 gram cacao
- 2 eieren
- 250 gram biscuitjes
- 1 zakje vanillesuiker
- 250 gram wietboter
- 1 eetlepel rum/amaretto (kan altijd meer naar smaak)
Bereidingswijze
Maak eerst je wietboter ik heb voor dit recept 5gram (medicinale wiet gebruikt) Als je niet weet hoe je deze boter maakt kijk even in het forum staan wel recepten
Klop de eieren,suiker en de vanillesuiker in een kom tot een romig mengsel. Voeg de cacao en de rum/amaretto toe. Klop het geheel nog en keer goed door. Roer de wietboter lauw door het cacaomengsel en zorg dat deze goed opgenomen wordt in de massa.
Verkruimel de biscuitjes in kleine stukjes en roer dan de stukjes biscuit door het cacaomengsel heen. Vet een cakeblik of schaal in en giet het beslag erin. Laat de cake minimaal 6 uur hard worden in de koelkast, de cake dient koud opgediend te worden (nog beter is 2 uur in de vriezer).
Serveertips
Wat er ook lekker bij is dat is een bol vanille ijs en een toef slagroom
En je kunt natuurlijk de rum/amaretto weg laten als je daar niet van houdt
Comment