Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Arretjes cake met wietboter

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Arretjes cake met wietboter

    Korting op 420shop


    - 250 gram suiker
    - 60 gram cacao
    - 2 eieren
    - 250 gram biscuitjes
    - 1 zakje vanillesuiker
    - 250 gram wietboter
    - 1 eetlepel rum/amaretto (kan altijd meer naar smaak)

    Bereidingswijze


    Maak eerst je wietboter ik heb voor dit recept 5gram (medicinale wiet gebruikt) Als je niet weet hoe je deze boter maakt kijk even in het forum staan wel recepten

    Klop de eieren,suiker en de vanillesuiker in een kom tot een romig mengsel. Voeg de cacao en de rum/amaretto toe. Klop het geheel nog en keer goed door. Roer de wietboter lauw door het cacaomengsel en zorg dat deze goed opgenomen wordt in de massa.

    Verkruimel de biscuitjes in kleine stukjes en roer dan de stukjes biscuit door het cacaomengsel heen. Vet een cakeblik of schaal in en giet het beslag erin. Laat de cake minimaal 6 uur hard worden in de koelkast, de cake dient koud opgediend te worden (nog beter is 2 uur in de vriezer).

    Serveertips

    Wat er ook lekker bij is dat is een bol vanille ijs en een toef slagroom
    En je kunt natuurlijk de rum/amaretto weg laten als je daar niet van houdt

    #2
    Re: Arretjes cake met wietboter

    Moet ie niet in de oven??

    100e post trouwens!
    Mijn joints verzekeren tegen brandschade.

    Comment


      #3
      Re: Arretjes cake met wietboter

      2 eieren zitten er in dus je eet rauwe eieren ? normaal bakt men en cake in de oven
      God was never on your side..

      Comment


        #4
        Re: Arretjes cake met wietboter

        klopt niet in de oven en de eieren kan je als je dat niet wil ook vervangen voor vanilie vla 2eetlepels (maar stuk minder lekker)

        Comment


          #5
          Re: Arretjes cake met wietboter

          Ik ken geen enkel recept waar rauwe boter inzit, rauwe eieren worden wel gebruikt in mousse als men de koude methode gebruikt ipv de warme methode om het mengsel "romig" te maken.
          Je recept is een mengeling van een cake en een mousse. Zeer vreemd!

          Groetjes wamy

          Comment

          Bezig...
          X