Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Ja dat kan,
Je kan het verwerken in de dokter oetker BROWNIES verpakking, echt een heerlijke combinatie een lekkere haze met chocolade.
Je moet gewoon de instructies volgen van die verpakking en voor dat je in het bakje ingiet (die je er bij krijgt) moet je die fijn gemalen wiet toevoegen dan in dat bakje doen, oven instellen en klaar is kees.
idd ganjax en hier heb je het beste recept voor cake die er bestaat 250gr wietboter-250gr bloem-250gr eieren-250gr suiker, een beter recept bestaat er niet
*250 gr zachte wietboter - 250 gr witte basterdsuiker - 4 grote eieren (totaal 250 gr) 250gr bloem gezeefd - zout - 1/2-1 eetlepel of zelf nog wat minder. Bereidingswijze
Roer de weedboter met de suiker tot een licht en luchtig mengsel (dit kan ook met de mixer) klop daarna de eieren er een voor een doorheen. spatel de bloem, en het zout er voorzichtig door en schep het beslag in een ingevette bakvorm van ca 1,5 liter inhoud. Bak de cake in 60 - 70 min. in het midden van de oven op 175 graden lichtbruin en gaar. Schakel de oven na 15 min terug naar 160 graden. laat de cake op een rooster afkoelen .
Comment