Hoi!
Ik ben chocolatier, en ik experimenteer graag met verschillende dingen(smaken, texturen,...)
Aangezien dat ik nog nooit wiet/hasj hebt gebruikt in voeding heb ik toch enkele vragen...
Wat gebruik je het best? wiet bladen, wiet of hasj? Je mag het best wel goed voelen
Hoe zit het met de smaak? Proef je de smaak goed als je wiet/hasj in eten gebruikt? Of is het meer en subtiele smaak?
Zo ja... Proef je het verschil ook tussen de verschillende soorten wiet?
Ik ben benieuwd naar de reacties! Misschien volgt er zelfs nog en verslagje van
Guwol
Ik ben chocolatier, en ik experimenteer graag met verschillende dingen(smaken, texturen,...)
Aangezien dat ik nog nooit wiet/hasj hebt gebruikt in voeding heb ik toch enkele vragen...
Wat gebruik je het best? wiet bladen, wiet of hasj? Je mag het best wel goed voelen
Hoe zit het met de smaak? Proef je de smaak goed als je wiet/hasj in eten gebruikt? Of is het meer en subtiele smaak?
Zo ja... Proef je het verschil ook tussen de verschillende soorten wiet?
Ik ben benieuwd naar de reacties! Misschien volgt er zelfs nog en verslagje van
Guwol
Comment