De dagen beginnen weer kouder te worden
Tijd genoeg dus voor een nieuwe recept.Speciaal voor de koude dagen,Sinterklaar,kerst,Dierendag of om oud en nieuwjaar goed in te knallen.
Bereidingswijze:
Breng de melk met de amandelen (in een doekje gebonden) aan de kook en laat alles op een zacht vuur langzaam 20 minuten trekken.
Haal de amandelen uit de melk en los de suiker en de wiet boter erin op.
.
Amandel melk, heet opdrinken.
Ik wens jullie veel succes met het maken van de warme amandel melk.
Tijd genoeg dus voor een nieuwe recept.Speciaal voor de koude dagen,Sinterklaar,kerst,Dierendag of om oud en nieuwjaar goed in te knallen.
1 liter melk 60 gram gepelde amandelen 2 eetlepels suiker klontje wiet boter |
Breng de melk met de amandelen (in een doekje gebonden) aan de kook en laat alles op een zacht vuur langzaam 20 minuten trekken.
Haal de amandelen uit de melk en los de suiker en de wiet boter erin op.
.
Amandel melk, heet opdrinken.
Ik wens jullie veel succes met het maken van de warme amandel melk.
Comment