Nodig:
- Kant en klare aardappelpartjes of zoete aardappelen (wassen, snijden in vieren/vijven, niet schillen)
- Zeezout
- Olijf of zonnebloemolie
- Voorverwarmde oven op 230 graden
- Wiet (of legaal: marjorijn of die andere dennenaaldjes-achtige kruiden die erop lijken)
- Paprikapoeder
Bereidingswijze:
- Gooi je aardappelpartjes in een flinke ovenschaal. Die mag plat zijn.
- Sprenkel in met aardig wat olie, maar niet genoeg om de bodem mee te bedekken. Laten we zeggen 3 drupjes per aardappelpartje
- Zeezout eroverheen, denk aan je bloeddruk; niet te veel.
- Paprikapoeder er overheen
- Wiet (of marjorijn of dat andere spul) ruim opstrooien.
20-25 minuutjes in de oven tot ze krokant zijn aan de buitenkant, lekker sausje erbij en snaaien maar!
Let wel: de wiet zit er alleen in voor de smaak! Stoned zul je niet worden, omdat de THC verdampt.
- Kant en klare aardappelpartjes of zoete aardappelen (wassen, snijden in vieren/vijven, niet schillen)
- Zeezout
- Olijf of zonnebloemolie
- Voorverwarmde oven op 230 graden
- Wiet (of legaal: marjorijn of die andere dennenaaldjes-achtige kruiden die erop lijken)
- Paprikapoeder
Bereidingswijze:
- Gooi je aardappelpartjes in een flinke ovenschaal. Die mag plat zijn.
- Sprenkel in met aardig wat olie, maar niet genoeg om de bodem mee te bedekken. Laten we zeggen 3 drupjes per aardappelpartje
- Zeezout eroverheen, denk aan je bloeddruk; niet te veel.
- Paprikapoeder er overheen
- Wiet (of marjorijn of dat andere spul) ruim opstrooien.
20-25 minuutjes in de oven tot ze krokant zijn aan de buitenkant, lekker sausje erbij en snaaien maar!
Let wel: de wiet zit er alleen in voor de smaak! Stoned zul je niet worden, omdat de THC verdampt.
Comment