Na vandeweek 2 gewone space caken gemaakt te hebben wou ik toch even verder kijken of er niet een snellere optie was die iedereen snel kan maken mits je wietboter op voorraad hebt staan.
Als je de wietboter hebt staan is dit een 6 minuten recept zo niet ben je wel wat langer bezig aangezien de wietboter maken niet zo 123 gebeurd is.
Benodigdheden(alles op kamertemperatuur)
zelfrijzend bakmeel
suiker
cacao
eieren
melk
wietboter
Grote beker
stukjes chocola(mits gewenst)
vanille aroma(suiker)mits gewenst
20150121_143657.jpg
We beginnen met de wietboter(ik heb het 2 uur laten trekken daarna gezeefd)
20150121_141528.jpg20150121_142406.jpg20150121_142524.jpg
Ok de uitleg zal per beker op papier komen te staan bij een dubbele porties alles gewoon verdubbelen.
Ik heb een choco versie en een gewone versie zal ze beide hier neer zetten.
Choco
3 eetlepels zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels cacao
3 eetlepels suiker
3 eetlepels melk
3 eetlepels boter(1 klont op de lepel)
1 ei
1 theelepel vanille aroma
Chocolade stukjes mits gewenst
Normale cake
3.5 eetlepels zelfrijzend bakmeel
3 eetlepels suiker
3 eetlepels melk
3 eetlepels boter(1 klont op de lepel)
1 ei
1 theelepel vanille aroma
Chocolade stukjes mits gewenst
Dit alles bij elkaar en even roeren(kan gewoon met een lepel)
20150121_144454.jpg20150121_144831.jpg
Nu het geroerd is kan het de bekers in(de hoeveelheid mag niet meer zijn dan dit anders stroomt de beker over)
20150121_145055.jpg
De magnetron aan op de hoogste stand
20150121_145125.jpg
Bi mij moeten ze er 2.5 minuut in verschilt per wattage zodra ze gaan rijzen en boven de beker uitkomen zijn ze klaar
20150121_145202.jpg
De resultaten na 6 minuten werk
20150121_145515.jpg
Je zou alles al kunnen mengen in de beker dan heb je weer wat afwas minder.
Eet en space smakelijk
Als je de wietboter hebt staan is dit een 6 minuten recept zo niet ben je wel wat langer bezig aangezien de wietboter maken niet zo 123 gebeurd is.
Benodigdheden(alles op kamertemperatuur)
zelfrijzend bakmeel
suiker
cacao
eieren
melk
wietboter
Grote beker
stukjes chocola(mits gewenst)
vanille aroma(suiker)mits gewenst
20150121_143657.jpg
We beginnen met de wietboter(ik heb het 2 uur laten trekken daarna gezeefd)
20150121_141528.jpg20150121_142406.jpg20150121_142524.jpg
Ok de uitleg zal per beker op papier komen te staan bij een dubbele porties alles gewoon verdubbelen.
Ik heb een choco versie en een gewone versie zal ze beide hier neer zetten.
Choco
3 eetlepels zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels cacao
3 eetlepels suiker
3 eetlepels melk
3 eetlepels boter(1 klont op de lepel)
1 ei
1 theelepel vanille aroma
Chocolade stukjes mits gewenst
Normale cake
3.5 eetlepels zelfrijzend bakmeel
3 eetlepels suiker
3 eetlepels melk
3 eetlepels boter(1 klont op de lepel)
1 ei
1 theelepel vanille aroma
Chocolade stukjes mits gewenst
Dit alles bij elkaar en even roeren(kan gewoon met een lepel)
20150121_144454.jpg20150121_144831.jpg
Nu het geroerd is kan het de bekers in(de hoeveelheid mag niet meer zijn dan dit anders stroomt de beker over)
20150121_145055.jpg
De magnetron aan op de hoogste stand
20150121_145125.jpg
Bi mij moeten ze er 2.5 minuut in verschilt per wattage zodra ze gaan rijzen en boven de beker uitkomen zijn ze klaar
20150121_145202.jpg
De resultaten na 6 minuten werk
20150121_145515.jpg
Je zou alles al kunnen mengen in de beker dan heb je weer wat afwas minder.
Eet en space smakelijk
Comment