Bereiding: 30 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Rusttijd: de tijd die nodig is op af te koelen
Voor: 12 personen
LET OP!!!!! je moet eerst wiet of hasj boter maken.en dat duurt ffkes. je kan ook meer wiet of hasj boter maken.zodat je wat op voorraad heb!!!!
Kookgerei
1 suikerthermometer
Chocolademousse
375 gram vloeibare room (40%vet)
145 gram fijne kristalsuiker
50 gram water
100gram eierdooiers
40 gram eiwit
190 gram volle melk
375 gram pure chocola
Bereidingswijze
Maak als eerst de wiet of hasj boter!staat in het begin van dit forum!wat je ook kan doen is wiet of hasj olie gebruiken!staat ook op dit forum.
Kooktijd: 20 minuten
Rusttijd: de tijd die nodig is op af te koelen
Voor: 12 personen
LET OP!!!!! je moet eerst wiet of hasj boter maken.en dat duurt ffkes. je kan ook meer wiet of hasj boter maken.zodat je wat op voorraad heb!!!!
Kookgerei
1 suikerthermometer
Chocolademousse
375 gram vloeibare room (40%vet)
145 gram fijne kristalsuiker
50 gram water
100gram eierdooiers
40 gram eiwit
190 gram volle melk
375 gram pure chocola
Bereidingswijze
Maak als eerst de wiet of hasj boter!staat in het begin van dit forum!wat je ook kan doen is wiet of hasj olie gebruiken!staat ook op dit forum.
Comment