Lekkere warme chocomel met wiet slagroom.
250 ml vloeibare slagroom
wiet boter of wiet olie
dus als je wiet boter hebt gemaakt volgens sticky wiet boter maken!
dan zou ik 10 gram boter gebruiken.
dus 10 gram boter laten smelten op laag vuur.maar laat de boter niet te warm worden. als de boter is gesmolten dan doe je die in een kom samen met de vloeibare slagroom.klop hem op en je hebt wietslagroom.
succes!!!
p.s. maak dus hier geen misbruik van!
wat je ook kan doen! als je een slagroomkidde hebt kan je die ook gebruiken.dan hoef je namelijk de slagroom niet op te kloppen.en eventueel kan je ook kleurstof door de slagroom doen.dus met pasen pak je een geele kleuren en ga zo maar door.wat je maar wilt.
250 ml vloeibare slagroom
wiet boter of wiet olie
dus als je wiet boter hebt gemaakt volgens sticky wiet boter maken!
dan zou ik 10 gram boter gebruiken.
dus 10 gram boter laten smelten op laag vuur.maar laat de boter niet te warm worden. als de boter is gesmolten dan doe je die in een kom samen met de vloeibare slagroom.klop hem op en je hebt wietslagroom.
succes!!!
p.s. maak dus hier geen misbruik van!
wat je ook kan doen! als je een slagroomkidde hebt kan je die ook gebruiken.dan hoef je namelijk de slagroom niet op te kloppen.en eventueel kan je ook kleurstof door de slagroom doen.dus met pasen pak je een geele kleuren en ga zo maar door.wat je maar wilt.
Comment