hoe gaan we te werk?!
pak 1 liter plantaardigeolie
500 gram knip afval
een schaal vlees
en natuurlijk wat groenten erbij, een ui in partjes,champignons,paprika en ga zo maar verder.
en een stokbrood
en sausjes, cocktailsaus,gembersaus,knoflooksaus en ga zo maar weer verder.
je pakt een pan en doe de olie en knipafval bij elkaar. zat het op een laag vuurtje en laat het dan voor een uur of anderhalf uur opstaan.vervolgens pak je een zeef met piep kleine gaatjes.en zet er een pan onder.doe de olie door de zeef heen halen.en nu heb je je olie.als het etens tijd is dan weet je wat je moet doen.vergeet niet je olie optijd warm te maken.anders ga je aan tafel en kan je niet gelijk beginnen.een tip was dat.
en als je een vraag hebt,vraag het me dan.
Edit: ow wat vergeten;
hmmmmmm dit recept is aan de prijzige kant.maar het is de moeite waard om het een keer te proberen!!!!!
en voor de sausjes kijk bij mayonaise billi-bang dan heb je de basisrecept voor het maken van je sausjes.
een fijne laatste stonde maand van het jaar 2009!
pak 1 liter plantaardigeolie
500 gram knip afval
een schaal vlees
en natuurlijk wat groenten erbij, een ui in partjes,champignons,paprika en ga zo maar verder.
en een stokbrood
en sausjes, cocktailsaus,gembersaus,knoflooksaus en ga zo maar weer verder.
je pakt een pan en doe de olie en knipafval bij elkaar. zat het op een laag vuurtje en laat het dan voor een uur of anderhalf uur opstaan.vervolgens pak je een zeef met piep kleine gaatjes.en zet er een pan onder.doe de olie door de zeef heen halen.en nu heb je je olie.als het etens tijd is dan weet je wat je moet doen.vergeet niet je olie optijd warm te maken.anders ga je aan tafel en kan je niet gelijk beginnen.een tip was dat.
en als je een vraag hebt,vraag het me dan.
Edit: ow wat vergeten;
hmmmmmm dit recept is aan de prijzige kant.maar het is de moeite waard om het een keer te proberen!!!!!
en voor de sausjes kijk bij mayonaise billi-bang dan heb je de basisrecept voor het maken van je sausjes.
een fijne laatste stonde maand van het jaar 2009!
Comment