Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Bij tabak word meestal na het drogen een oplossing van 1 deel suiker op 6 delen water gespoten om het zoeter te maken.
Iemand dit ooit al eens gedaan met wiet? Goed idee?
Je zou beter een goede soort kunnen kiezen. Verbrand maar eens wat glucose of witte suiker, in een steelpannetje bijvoorbeeld. Wat je overhoudt is.. Tja.. Kijk zelf maar.
Niet zo'n goed idee, maar prima mogelijk als je het zonder gist of schimmelvorming droog kan krijgen.
Dat zeg ik: verbrand maar eens wat suiker in een steelpannetje. Maar weinig mensen doen ooit wat ik zeg, snap ik wel vaak is het bullshit, maar soms leer je er wat van . Je krijgt dan dit: bad-cooking-burnt-sugar.jpg
Wil je dat nog eens aan je jointje toevoegen die ook nog voor een deel uit bewerkte tabak bestaat? Ik durf er bijna mijn hand voor in het vuur te steken dat minstens 50% van de teer uit verbrande tabak, door het suikerwater komt. Tabak krijgt immers zes of zeven keer zo'n behandeling.
Het verschil is dus: wiet is geen tabak en moet je niet zo behandelen, je hoest waarschijnlijk je longen uit je lijf, je verhoogt de kans op longkanker, bronchitis etc. met x%
Weer die discussie over smaken toevoegen ?
Inderdaad, zoals in meerdere topics hierover al is gezegd, kies een soortje om de smaak, en niet om de naam.
Dan hoef je je wiet niet te verknoeien.
En natuurlijk is dit al gedaan.
Wiet wordt toch ook met 7-Up besproeid voor de glans, de plak en het gewicht.
of..wacht..ja! een filter van nanotubes die opgebouwd zijn uit suikermolekulen
? je bedoelt zetmeel?
nee ..jaa...zeg maar een soort likfilter, net zoals die koekjes weet je wel
?hou je niet van blowen ofzo?
Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top
Je lijkt wel zo'n vieze sigarettenfabrikant, die ons troep wilt laten roken.
Kerel hij vraagt alleen wat het verschil is met shag en of het met wiet ook mogelijk is.
Hij heeft het vast ergens gehoord en gedacht zo krijg ik mijn wietje zoeter.
voor de goede orde : suiker, -alle- suikers worden NIET opgenomen door de wortels van de plant. De plant maakt zelf suiker aan agv fotosynthese, wat verder wordt verwerkt tot leuke dingen.
Giet je suikerwater bij je plant stimuleer je alleen maar gist- en schimmelgroei rond de wortels, giet je het over je plant dan blijft het aan de buitenkant, want ook andere delen van de plant nemen geen suiker op.
Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top
Comment