Vaag Remco hierbij dan poging twee.
Vlaamse Stoverij op Friese wijze.
Rundvlees van de slagerij, wortel en ui gebakken in roomboter en olijfolie, daarna het rundvlees even stevig aangebakken, vuur zachter gezet en afgeblust met twee Westmalle dubbel. Laurierblad + 2 kruidnagels, tijm opgebonden drie plakken ontbijtboek en drie scheppen mosterd en twee scheppen appelstroop. Op smaak gemaakt met zout en zwarte peper. Uren laten sudderen en nu heb ik er een favoriet bij!
IMG_9298.jpg
Zelfgemaakte patat van aardappels voor friet. Voorgebakken op 140 graden, zo'n twee minuten en afgebakken op 180 graden zo'n vier minuten.
IMG_9300.jpg IMG_9302.jpg
Vlaamse Stoverij op Friese wijze.
Rundvlees van de slagerij, wortel en ui gebakken in roomboter en olijfolie, daarna het rundvlees even stevig aangebakken, vuur zachter gezet en afgeblust met twee Westmalle dubbel. Laurierblad + 2 kruidnagels, tijm opgebonden drie plakken ontbijtboek en drie scheppen mosterd en twee scheppen appelstroop. Op smaak gemaakt met zout en zwarte peper. Uren laten sudderen en nu heb ik er een favoriet bij!
IMG_9298.jpg
Zelfgemaakte patat van aardappels voor friet. Voorgebakken op 140 graden, zo'n twee minuten en afgebakken op 180 graden zo'n vier minuten.
IMG_9300.jpg IMG_9302.jpg
Comment