Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

De Heilige Geest !!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    De Heilige Geest !!!

    Korting op 420shop
    Ge wilt niet weten hoe stressvol het bestaan kan zijn voor een niemendal in deze maatschappij.
    Nochtans breekt deze niemendal dikwijls zijne rug krom om uw vuiligheid op te kuisen.
    Zware week gehad en ik kom thuis, weekend, verlengd nog wel. Ik zat opgeladen van stress en besloot een wandelingetje te maken met mijn hond.
    Drie trekken verder van een joint krijg ik een oplettende chauffeur van het verkeer die mij de absolute voorrang gaf. We lachten vriendelijk naar mekaar en ik voelde de heilige geest al door mijn lichaam heen razen alsof de good side of the force de wind was die mij over de straat duwde in alle euforie.

    Onderweg naar huis denk ik terug aan alle goeie momenten in het leven en het is waarlijk alsof alle duisternis uit mijn wezen verdwenen is.
    Ik kom thuis en doe verder research naar de dingen die mij boeien in het leven. Krijg ik een arm trek dat er een kadotje onder kerstboom ligt voor nieuwjaar. Ik adviseer te wachten tot oudejaar, maar na lang aandringen besloot ik toch het open te maken. Vind ik terug wat mij altijd teveel koste en ik lang vergeten was.
    Het leven is perfect en ik bewonder het meer dan een nuchter persoon ooit zou gekunnen heb in zijn leven.
    Ik word opgepakt door euforie in een joint...

    Waarom oh waarom, is het toch altijd cannabis dat mij tot zulke verheven momenten kan brengen? No matter where I go, if I'm stoned... I'll be ok.
    Hoe komt da toch? lol
    Is stoned zijn verheven zijn door de heilige geest? Kbedoel, wat trekt ons toch naar die plant? Er moet toch een verhaal in zitten dat wij lang vergeten zijn.

    #2

    Comment


      #3
      Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

      Comment


        #4
        Re: De Heilige Geest !!!

        Misschien had haar illegaliteit wel enige voordelen. Zoals het ongelimiteerd kunnen selecteren door zaadkwekers. Teveel regeltjes had haar misschien in beperking omhult. Niet dat ik het goed vind dat er mensen overgaan tot het stigmatiseren van de plant, zonder zich vragen te stellen bij het totale beeld van het beleid/systeem.
        We kunnen moeiteloos dieren vermoorden om onze buik te vullen, maar wee als iemand de geest voedt.
        Cannabis kan danig inwerken op het brein en dat kan euforisch werken. Maar als je dan denkt over uw rol als mens, krijg ik soms een akelig schuldgevoel. We zijn blind voor wat zich afspeelt in de wereld. Hier zitten wij lekker chill, warm en droog. Maar ergens in de wereld sterft er op dit moment een kind, walvis, ... Veel plastiek dat wij op de grond smijten vind zijn weg naar de zee en is een nefast.
        Toch investeren onze leiders brutaal verder in datgene wat geheel ons ecosysteem uit balans aan het rukken is. Het is niet dat onze aarde geen stootje aan kan, maar bekijk eens hoeveel ze kort op mekaar te verduren krijgt nu. Ik stel mij dan vragen als mens: Waarom steken we dat zo snel in een vergeetkamer alsof er niets aan de hand is.
        Onze kinderen worden grootgebracht met beelden van geweld, bloed, oorlog, honger, armoede, ... Via TV, brutaliteit op school, ....
        Is de mens werkelijk zo? Ik durf te wedden van niet. Als onze kinderen zouden grootgebracht worden met beelden van liefde, delen, gelijkheid, verantwoordelijkheid zou het er hier geheel anders uitzien denk ik. Echter is het nu "ieder voor zich" en geen oor meer voor andermans leed. We zijn zo kortzichtig geworden en leven in hokjesdenken zonder eens te kijken wat er zich buiten werkelijk afspeelt.
        http://www.youtube.com/watch?v=4GW3jHnayTc en dat zijn dan natuurlijke fenomenen ... 2011 in a nutshell.
        What is to come of 2012 ?!?

        Comment


          #5
          Re: De Heilige Geest !!!

          Oorspronkelijk geplaatst door Micronaut View Post
          What is to come of 2012 ?!?
          Vuurwerk om mee te beginnen
          Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

          Comment


            #6
            Re: De Heilige Geest !!!

            ik heb een keer meegemaakt,dat ik s,nachts thuiskwam,en nog effe bij de dames ging kijken.ik maakte de kast open,en de zware zijtakken kwamen een beetje naar buiten.deze oogst was echt vet,en later bleek ook me beste tot nu toe.ik heb wel een kwartier staan kijken,vol bewondering en met tranen in me ogen,zo mooi vond ik het

            Comment


              #7

              Comment

              Bezig...
              X