Hallo mensen!
Ik ga jullie laten zien hoe ik mijn hasj maak. Het hele proces duurt ongeveer 3 dagen.
Je hebt er wel geduld voor nodig dus.
Wat heb je nodig?
Gedroogde of natte wiet, dat maakt niets uit.
Een maatbeker van een liter
Ijsblokjes en ijswater
Mixer
Panty of elastische boekenkaft
Zeef
Pan
Drukspuit, te koop bij de apotheek voor 60 cent.
Pizza- of pannenkoekenbord
Plantenspuit
Iets om de hasj mee te schrapen
Je begint met:
3.jpg 4.jpg
Als je het ijs en het ijswater bij de wiet hebt gegooid ga je mixen
5.jpg 6.jpg
Als je de wietbrei een uur in de koelkast hebt gezet ga je de wiet scheiden
7.jpg 8.jpg
Ik heb een elastische boekenkaft gebruikt om de wiet op te vangen tijdens het overgieten
9.jpg 10.jpg
Vervolgens:
11.jpg 12.jpg
Je hasj is nu bezonken en nu moet je de concentratie hasj verhogen.
Gebruik daarvoor een drukspuit die voor 60 cent bij de apotheek te koop is
13.jpg 14.jpg
15.jpg 16.jpg
Nu ga je de hasjoplossing op een bord gieten
17.jpg 18.jpg
Pak groot plat bord!
19.jpg 20.jpg
Je hebt de hasj laten drogen en nu moet je het weer vochtig maken,
zo is het makkelijker van het bord te schrapen
21.jpg 22.jpg
Verzamel de hasj op een klein schoteltje, druk dat een beetje samen
23.jpg 24.jpg
Plaats het schoteltje weer voor de verwarming totdat het droog is.
25.jpg
Nu heb je je verdiende bolletje hasj!
Hoe meer wiet je gebruikt hoe meer hasj je eraan overhoud natuurlijk,
gebruik dan wel een grotere maatbeker en meer borden.
Elke maatbeker moet namelijk voor de helft gevuld worden.
Anders gaat het schudden/mixen niet goed komen.
Dit allemaal naar aanleiding van berry's hasjmaak threat, bedankt!
Ik heb er mn eigen variant van gemaakt omdat voor mij
en sommige andere mensen het koffiefilter niet goed de hasj loslaat tijdens het schrapen.
Cookaap
Ik ga jullie laten zien hoe ik mijn hasj maak. Het hele proces duurt ongeveer 3 dagen.
Je hebt er wel geduld voor nodig dus.
Wat heb je nodig?
Gedroogde of natte wiet, dat maakt niets uit.
Een maatbeker van een liter
Ijsblokjes en ijswater
Mixer
Panty of elastische boekenkaft
Zeef
Pan
Drukspuit, te koop bij de apotheek voor 60 cent.
Pizza- of pannenkoekenbord
Plantenspuit
Iets om de hasj mee te schrapen
Je begint met:
1.jpg Dan: 2.jpg
Ik heb gedroogde wiet gebruikt van een mislukte buitenplant oogst.
De wiet zat namelijk vol met zaden door zelfbestuiving
Ik heb gedroogde wiet gebruikt van een mislukte buitenplant oogst.
De wiet zat namelijk vol met zaden door zelfbestuiving
3.jpg 4.jpg
Als je het ijs en het ijswater bij de wiet hebt gegooid ga je mixen
5.jpg 6.jpg
Als je de wietbrei een uur in de koelkast hebt gezet ga je de wiet scheiden
7.jpg 8.jpg
Ik heb een elastische boekenkaft gebruikt om de wiet op te vangen tijdens het overgieten
9.jpg 10.jpg
Vervolgens:
11.jpg 12.jpg
Je hasj is nu bezonken en nu moet je de concentratie hasj verhogen.
Gebruik daarvoor een drukspuit die voor 60 cent bij de apotheek te koop is
13.jpg 14.jpg
15.jpg 16.jpg
Nu ga je de hasjoplossing op een bord gieten
17.jpg 18.jpg
Pak groot plat bord!
19.jpg 20.jpg
Je hebt de hasj laten drogen en nu moet je het weer vochtig maken,
zo is het makkelijker van het bord te schrapen
21.jpg 22.jpg
Verzamel de hasj op een klein schoteltje, druk dat een beetje samen
23.jpg 24.jpg
Plaats het schoteltje weer voor de verwarming totdat het droog is.
25.jpg
Nu heb je je verdiende bolletje hasj!
Hoe meer wiet je gebruikt hoe meer hasj je eraan overhoud natuurlijk,
gebruik dan wel een grotere maatbeker en meer borden.
Elke maatbeker moet namelijk voor de helft gevuld worden.
Anders gaat het schudden/mixen niet goed komen.
Dit allemaal naar aanleiding van berry's hasjmaak threat, bedankt!
Ik heb er mn eigen variant van gemaakt omdat voor mij
en sommige andere mensen het koffiefilter niet goed de hasj loslaat tijdens het schrapen.
Cookaap
Comment