Benodigdheden:
10 tot 20 gram knipafval
blok (75gram) witte chocolade
25 gram fijngestampte hazelnoten
3 eetlepels honing
half kopje sterke, koude koffie
1 liter vanille ijs
Bereiding: Haal het ijs uit de vriezer en laat het in de koelkast wat zachter worden. Het mag nog net niet smelten.
Omdat je dit recept niet kookt, moet je eerst het knipafval even roosteren in een droge koekepan.
Van de haartjes op de bladeren kun je namelijk een nare maagpijn krijgen.
Rasp de chocolade en roer alle ingredienten door het zachte ijs. Zet het terug in de vriezer tot het koud genoeg is om te eten.
Simpel en heel lekker!
Smullemaar!!!
10 tot 20 gram knipafval
blok (75gram) witte chocolade
25 gram fijngestampte hazelnoten
3 eetlepels honing
half kopje sterke, koude koffie
1 liter vanille ijs
Bereiding: Haal het ijs uit de vriezer en laat het in de koelkast wat zachter worden. Het mag nog net niet smelten.
Omdat je dit recept niet kookt, moet je eerst het knipafval even roosteren in een droge koekepan.
Van de haartjes op de bladeren kun je namelijk een nare maagpijn krijgen.
Rasp de chocolade en roer alle ingredienten door het zachte ijs. Zet het terug in de vriezer tot het koud genoeg is om te eten.
Simpel en heel lekker!
Smullemaar!!!
Comment