Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
Wat ligt er op jou bord vanavond?
Collapse
X
-
Nog es een goeie ouderwetse gekookte patat! Tonnen kilo's opgevreten bij meme, letterlijk mee opgegroeid samen met biefstukken, zwienekoteletten en gemengd gehakte worsten en koeietongen gdvd!
Deze keer een tomatensausje met kokos en seitanstukjes. Aardappelen gekookt al jaren geleden, je smaakt toch een ander level drm ook zo verslavend zoals alle nachtschade en vnvnd alle remmen los, extra lekker gebrunneerd lik da we zegn. Geweun an olles je zak vaagn
received_355671383650848.jpgEverything is nothing and nothing is everything.
- Likes 3
Comment
-
20231021_195331.jpg gewoon lekkers op een bordjeAttached Filessigpic it is just a flower
- Likes 2
Comment
-
Linguini gedraaid.
20231022_133746.jpg Voor bij de groenten/gehaktsaus.
20231022_130759.jpg
Met een slaatje erbij.
- Likes 3
Comment
-
In Puglia doen ze moeilijk en is het weer met een i. Of ze spreken de e daar als een i uit. Toch in het dorp van de Nonna van mijn buurman. Die heeft me pasta leren draaien op verlof. Dat netjes recht doet een opzetstuk.
Pesto vers is inderdaad de enige optie gezien 100x meer smaak ja. Olie, kaas, basilicum en geroosterde pijnboom pitten (of walnoten) peper en zout. Meer moet dat niet zijn.
-
Taalnazi's.
Als er 2 honden vechten..
Doe mij die pot maar.
-
Ik was even vergeten dat Italië bijzonder rijk aan dialecten is Het is voor mijn oude hersenen al lastig genoeg om het standaard (Florentijns) Italiaans te leren.... Eten is bijna heilig en iets waar je niet mee moet knoeien in Italië.
-
Met een glaasje Primitivo. Erg lekker altijd.
20231022_184950.jpg Nu een jointje gaan draaien.
- Likes 1
Comment
-
filedata/fetch?id=1843040&d=1698017597&type=thumb Grote salade..You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
- Likes 4
Comment
-
Gestoomde zoete aardappelen als koolhydraten na een teringharde workout, natuurlijk voldoende (groene blad)groenten, restje falafel en een lekkere eiwitrijke beyond🍔
Nog een paar scheppen adzuki bonen, uit blik welmoest weer rap gaan, straks nog een uurtje of 8 gaan klerelijen maar altijd chiller met een hardcore workout afterglow. Vraag maar onze makker Remco Schwarzenegger
Mist oa nog kiemetjes maar die boontjes liggen net te week
Smakelijk
20231024_120703.jpgEverything is nothing and nothing is everything.
- Likes 2
Comment
-
Risotto met pompoen uit de oven en varkensgebraadje met honing mosterd korst met een slaatje. Erg smakelijk alweer. 20231024_181333.jpg
- Likes 1
Comment
-
filedata/fetch?id=1843227&d=1698168820&type=thumb filedata/fetch?id=1843226&d=1698168820&type=thumb Nieuwe aankoop een sous vide slowcooker woohooo! Keilekker
eendje op 56 graden 1 uur met groenten op 85 graden 1 uur. Super veel smaak in de wortel en champignons. Eendje iss ook erg sappig en nog meer intensieve leversmaak..You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 2 photos.
- Likes 4
Comment
-
Ik eerst ook maar ben nu met die temp aan spelen, als de groentjes niet hoger als 85 graden worden. Dat blijft de celstructuur intact. Dus je houdt je bite zonder dat het pulp word. Ben ook maar aan het proberen, maar bevalt goed. Bij 83 graden gebeurt er iets met pectine ofzo. Maar mals en sappig merk ik wel meer smaak ook. Zelfs geurloos wietboter maken, maar moet dat nog proberen..
-
Denk dat een een leuk kerst cadeau heb voor de vrouw, bedankt!👍🏻
Comment