Maak gratis een account aan en krijg toegang tot het volledige forum. Paswoord vergeten? klik hier om een nieuwe aan te vragen. Neem contact op indien u problemen ondervindt met inloggen of registreren.
Maak een account aan!
Jachtschotel van wildzwijn met spekblokjes, rode wijn, jeneverbes,worteltjes,ui, prei,appelringen en huisgemaakte Maltese aardappelpuree
Gratineren met Savoie Beauford en Emmentaler kaas.....
Ik had veel meer aandacht aan het decor horen te geven...
Nu liggen per ongeluk de appelschijfjes onder de aardappelpuree.
Vandaag was het boerenkool met echte rookworst van de lokale slager.
Morgen wordt het braadstuk van tafelspitz.
Die heb ik in de dikte ingesneden en gevuld met verse knoflook, prei, sjalot, peper, tijm, zout en een paar klontjes bonenkruidboter.
De bovenkant heb ik Ingesmeerd met hongaarse knoflook pasta, ghee en kruiden en toen bedekt met spek, de onderkant heeft een vet laag. Zoals het hoort.
Morgen zal ik die heet aanbraden en in de oven garen.
Ziet er heerlijk uit HJM,
gisteren waren het hier kroketten met kalkoenebil en prinsessenboontjes met sjalotjes en veel look,
vandaag overschot van de boontjes met pommes dauhpinois en een roastbeef.
Comment